شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور در تاریخ 1390/08/07 به صورت سهامی خاص تأسیس و تحت شماره ۴۱۷۳۷۳ و شناسه ملی ۱۰۳۲۰۶۸۸۷۸۱ در اداره کل ثبت شرکت‌‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. مرکز اصلی شرکت در خیابان آفریقا- خیابان طاهری- نبش کوچه ایثار ۳- پلاک ۲- طبقه دوم  و کدپستی 1966814161 واقع است.
شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور (سهامی خاص) جزو شرکت‌‌های زیرمجموعه گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید (سهامی عام) می‌باشد.

موضوع فعالیت

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده ۲ اساسنامه عبارت از مدیریت و سرمایه‌گذاری و مشارکت در کلیه طرح‌‌های صنعتی برق و انرژی، ترانزیت و انجام معاملات و مطالعات فنی و اقتصادی و مالی در زمینه برق و انرژی می‌باشد.

معرفی صنعت

شاخص‌‌های اصلي و مهم صنعت برق در برنامه‌‌های پنجم و ششم توسعه اقتصادي کشور در بخش صنعت برق و انرژی مورد توجه بيشتری قرار گرفته است. بهره‌برداري از تأسيسات جديد با توجه به رشد تقاضاي انرژي الکتريکي در کشور، هماهنگ کردن آن‌ها با مجموعه تأسيسات موجود و بالا بردن کيفيت بهره‌برداري و خدمت‌رساني به مشترکين و بهينه‌سازي هزينه‌‌های توليد انرژي با استفاده از پيشرفت‌‌های مداوم دانش فني که کوشش‌‌ها و سرمايه‌گذاري‌‌های بسياري را طلب مي‌کند ، همگي در افق ديد و دستور کار آينده صنعت برق قرار دارند. برنامه‌ريزي افزايش ظرفيت سيستم توليد برق کشور طي سال‌های آينده مبتني بر سياست‌‌های زير است:
1-جهت‌گيري به سمت احداث نيروگاه‌‌های سيکل ترکيبي و تبديل نيروگاه‌‌های گازي به چرخه ترکيبي با راندمان بالا و آلايندگي کمتر با عنايت به پيشرفت تکنولوژي و ساخت داخل تجهيزات اين نوع نيروگاه‌ها
2- توسعه و احداث نیروگاههای جدید با استفاده از منابع انرژی باد و انرژی خورشید با حداقل میزان آلایندگی محیط زیست
3- ايجاد فضاي رقابتي و مشارکت بخش خصوصي در زمينه ساخت نيروگاه‌‌ها به روش‌‌های B.O.O, B.O.O.T و ارائه برق توليدي در بازار برق

4- افزايش ضريب ذخيره سيستم توليد و پايايي سيستم از حد فعلي و به حداقل رساندن شاخص بروز خاموشي‌ها؛
بر اساس برنامه‌ريزي‌‌های انجام شده، ظرفيت نصب شده نيروگاه‌‌های کشور (دولتي و خصوصی) تا پايان سال 1400 به رقمي معادل 82,000 مگاوات بوده است. در حال حاضر شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور با توجه به دارا بودن نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان با ظرفیت 1305 مگاوات، سهام نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه با ظرفیت 1284مگاوات و نیروگاه سیکل ترکیبی سمنان با ظرفیت 336 مگاوات و نیروگاه سیکل ترکیبی هریس حدود 1444مگاوات و نیروگاه بادی منجیل با 92.9 مگاوات ، دارای مالکیت سهم 1.2درصدی از ظرفیت تولید برق نیروگاه‌‌های کشور می‌باشد. در همین خصوص برنامه‌ریزی شرکت با توجه به سرمایه‌گذاری در طرح توسعه نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه، احداث نیروگاه سیکل ترکیبی سیرجان، نیروگاه جاسک و سایر پروژه ها مالکیت سهم 2 درصدی نیروگاه‌‌های کشور تا پایان برنامه ششم توسعه می‌باشد.